”Ölands testfält – Stora alvarets bäst bevarade hemlighet” tar upp ett ämne som ingen tidigare skrivit om och få ens känt till. Den berättar historien om fotograferingsfältet ute på alvaret. Om bakgrunden, planeringen och hur det lades ut. Och om testerna och succén.
Boken är resultatet av flera års research och kommer att släppas runt månadsskiftet nov/dec 2019.

Förbeställ redan nu och försäkra dig om ett exemplar. Boken blir 24 x 24 cm stor och kommer ha runt 250 sidor med bild eller bilder på i stort sett varje uppslag. Priset är 395 kronor inkl moms.

Du kan redan nu reservera ditt exemplar hos Dillbergs bokhandel i Kalmar. Skriv ”Ölands testfält”, ditt namn och ditt mobilnummer i ett mail till info@dillbergs.se. Du kommer få ett sms när boken finns för avhämtning i butiken på Storgatan i Kalmar.

Du kan också beställa boken och få den hem i brevlådan. Porto 39 kronor tillkommer, beställer du två exemplar bjuder vi på frakten. Skicka namn, adress och mobilnummer till förlaget på mail@storaalvaret.se.
Du får sedan ett svarsmail med faktura på summan, som du betalar in till bankgiro eller swish. Erbjudandet gäller enbart inom Sverige.