Testfältet på Kartdagarna

Kartdagarna, som hålls varje vår, är för dem som jobbar med kartor och kartinformation vad Bokmässan är för bokbranschen. Antalet besökare brukar variera mellan 800 och 1 000.
Men till skillnad mot Bokmässan i Göteborg turnerar Kartdagarna runt och hålls på olika konferenscentrum i större städer. Våren 2021 pågick dock coronapandemin och därför hölls Kartdagarna digitalt. Jag hade bjudits in för att tala om testfältet.

Fem föredrag hålls parallellt och testfältet skulle vara med under temat ”historiska perspektiv”. Detta med digitala mötesplatser är dock lite speciellt, och jag hittade till mitt eget föredrag med endast fyra minuter till godo. Vi kollade så att min skärm gick ut, och sedan släppte moderatorn in åhörarna. Det blev en rivstart, men jag körde på och allt gick bra. Responsen i mailen efteråt var positiv, det visade sig att flera jag kände suttit med och lyssnat.

Föredraget spelades inte in, men på Kartdagarnas begäran gjorde jag ett sammandrag i pdf-form som lades ut på deras hemsida. Det finns som nästa inlägg i bloggen, eller klicka här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *